Thursday, October 17, 2019
amsterdamlaatstenieuws.nl

NOODKREET !!! ONZE HARTEN BLOEDEN OPROEP AAN NUCHTERE MENSEN!

Terreurzaaiers zijn weer actief. Laten we daarom het hoofd koel houden en niet meteen beginnen met mensen en religies links en…

By amsterdamlaatste , in Algemeen , at april 22, 2019


Terreurzaaiers zijn weer actief. Laten we daarom het hoofd koel houden en niet meteen beginnen met mensen en religies links en rechts te gaan beschuldigen. 

Bij een reeks terroristische aanslagen, dit keer in Sri Lanka, zijn er weer honderden mensen slachtoffer geworden. We zijn voor de zoveelste keer weer gruwelijk geraakt in onze harten. Het is ontmoedigend, maar we mogen de hoop nooit opgeven. 

Als stichting Sophia Academy veroordelen wij deze afschuwelijke terreurdaden ten zeerste. Woorden schieten tekort om onze gevoelens te uiten. Wij betreuren dat er ‘imbeciele wezens’ zijn op aarde die dit soort walgelijke misdaden kunnen verrichten.

Onze gedachten gaan uit naar de vele slachtoffers en hun nabestaanden. Wij vragen God om de slachtoffers in zijn barmhartigheid op te nemen en de nabestaanden heel veel sterkte en geduld te schenken.

Tevens wensen wij de gewonden van deze aanslagenheel veel gezondheid en beterschap toe.

Helaas moeten we de laatste tijd overal in de wereld van dit soort terreuraanslagen op moskeeën, synagogen, kerken en andere gebedshuizen vernemen. 

De oplossing van dit soort problemen ligt bij het ineen slaan van onze handen. In de basis van al deze problemen ligt de angst, vooroordelen en haat voor het onbekende. We kunnen door middel van dialoog en educatie de wereldvrede bewerkstelligen. 

Wij hopen dat de rede zegeviert en dat de autoriteiten hun best doen om deze problemen een halt toe te roepen.

Wij nodigen alle mensen op om nuchter en met geduld te handelen.

Het bestuur van de Stichting Sophia Academy