Thursday, November 14, 2019
amsterdamlaatstenieuws.nl

Explosieve stijging kanker

De laatste jaren is sterfte door kanker in de westerse wereld explosief gestegen door een “slow kill” met bewerkte/giftige voedsel,…

By amsterdamlaatste , in Algemeen Gezondheid , at maart 4, 2019

De laatste jaren is sterfte door kanker in de westerse wereld explosief gestegen door een “slow kill” met bewerkte/giftige voedsel, pesticiden in voedsel, GMO,  vaccinaties, bestralingen, farmaceutische medicijnen, een opgedrongen totalitaire alles omvattende gezondheidszorg die alternatieve geneeswijzen uitsluit, vervuilde/vergiftigde lucht & water en het concentreren van de bevolking in grote steden.

De afgelopen jaren is kanker in Amerika al dramatisch gestegen. Helaas duiden recente gegevens aan dat kanker ook in West Europa explosief aan het stijgen is. Het Engelse Macmillan Cancer Support verwacht dat in 2020, ongeveer de helft van de bevolking kanker zal hebben. Ook recent Nederlands onderzoek duidt op een explosieve stijging na 2000. En de piek is nog lang niet bereikt.

Kanker cel

De Inspectie voor de Gezondheidszorg, FDA en andere organisaties “waken” zogenaamd over medicijnen. Desondanks veroorzaken farmaceutische medicijnen vele doden. Die organisaties zijn enkel een stempelkantoor voor zogenaamde “onderzoeken” die door de grote farmaceutische bedrijven zelf worden voorgedragen.
Hoewel reguliere gezondheidszorg geen antwoord op kanker heeft, wordt iedereen wel gedwongen gebruik te maken van die “zorg”. Bovendien sterven er vele mensen door fouten gemaakt door “professionele” medici. De grootste groep onnatuurlijke doodsoorzaken in de Westerse wereld zijn niet gewelddadige misdrijven, oorlogen of terrorisme maar dood door medische ingrepen/fouten !

Bron: Gezond en Wel